Mulci Orange Portocaliu – Scoarta Decorativa Orange Portocalie

Mulci Orange PortocaliuĀ – Scoarta Decorativa Orange Portocalie

Mulci orange portocaliu pentru o gradina deosebita si un aspect unic, alegeti sa decorati gradina cu scoarta decorativa orange portocalie.

Mulciul ajuta la decorarea gradinii dumneavostra si pemite introducerea in peisaj a culorilor vii- albastru, rosu, verde, orange – portocalie, oricare.

Mulcii pot inlocui un gazon, decorind astfel sectoarele care sunt prea umede sau prea umbrite ale terenului dumneavoastra. Va putem spune despre mulcire, ca ea se foloseste pentru tot tipul de plante, incepand de la legume si flori, pana la arbusti si chiar pomi fructiferi. Datorita substantelor nutritive ei ajuta la dezvoltarea corespunzatoare a plantelor. Pe langa faptul ca mulcirea este si foarte ieftina ea este si 100% naturala, va puteti bucura de toate aceste beneficii daca optati sa va decorati gradina prin stratul de mulci.

mulci-orange-portocaliu

Capacitatea mulcilor este deosebit de benefica gradinii dumneavoastra deoarece desi pare destul de necrezut si plantele din mediul nostru au nevoie de energie, iar daca aceasta lipseste cu desavarsire, plantele se pot stresa.

IMG_4412

Folosit pentru flori si alte plante decorative, mulciul orange va oferi un aspect placut si foarte ordonat gradinii dumneavostra. Acesti mulci sunt in special pentru sezonul cald, deoarece in combinatie cu aceste culori vii ale sezonului ei vor da un aspect foarte placut. In cazul in care, in timpul sezonului cald, ploile torentiale pot crea adevarate inundatii ce duc inevitabil la putrezirea radaciniilor si a plantelor stratul de mulci ajuta la prevenirea unei catastrofe de acest gen. Din aceasta cauza, un strat de mulci este benefic si nu trebuie sa lipseasca din nici o gradina. In cele ce urmeaza va vom spune ce din ce este creat acest strat de mulci, cum il puteti aplica si cand.

Alegerea elementelor pentru crearea unor straturi de mulci este foarte importanta, deoarece in primul rand, acestea trebuie sa fie naturale, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca acesta nu trebuie sa puna in pericol integritatea plantelor din gradina dumneavoastra.

In ceea ce priveste costurile, nu trebuie sa va faceti nici cele mai mici griji, deoarece dupa cum am specificat in randurile anterioare, mulcirea nu este nici pe departe o investitie costisitoare, din contra, este cea mai naturala si ieftina, benefica si pentru plante si pentru vietuitoarele mici care vor fi si ele ajutate de acest strat de mulci tinand astfel daunatorii departe.

You may also like

No Comment

Comments are closed.