Mulci albastri calitate premium

Mulci Albastru – Scoarta Decorativa Premium Albastra – Scoarta Albastra

Utilizarea de mulci organici de calitate premium in gradinarit ar trebui sa fie o practica standard. In urma unui experiment efectuat de unii cercetatori din domeniul agriculturii din SUA au aratat beneficiile uimitoare in urma procesului de mulcire. Aceste beneficii vi le vom prezenta in cele ce urmeaza.

In primul rand, mulcii conserva umezeala prin reducerea cantitatii de apa din sol pierduta prin evaporare, ajuta la mentinerea unei temperaturi uniforme a solului, actioneaza in calitate de izolatori pastrand solul mai cald in sezonul de iarna si mai rece in timpul lunilor calde ale anului.

In al doilea rand, daca este aplicat un strat suficient de mulci, acestia inlatura buruienile si dau un aspect mai ordonat si mult ai estetic gradinii dumneavoastra.

In cel de-al treilea rand, deoarece mulcii organici sunt derivati din material vegetal, se produce descompunerea si mai multe efecte importante asupra solului si asupra cresterii plantelor vor fi evidente pentru gradinari.

mulci albastru calitate premium

Aplicand mulcii albastri de calitate premium, veti vedea un efect imediat al aspectului gradinii dumneavoastra. Acestia se potrivesc perfect cu paleta de culori galben, rosu, maro, deoarece albastrul este culoarea care se potriveste cu oricare alta si totodata calmeaza, linisteste, are o gravitatie solemna.

Mulcii organici servesc drept hrana pentru mai multe microorganisme din sol. Aceste organisme sunt necesare pentru mentinerea si promovarea granularii pamantului. De asemenea, ei mentin temperatura constanta a solului, astfel incat activitatea microorganismelor sa poata continua la o rata mai buna.

Pentru o gradina sanatoasa, aplicati mulcii in jurul plantelor care va decoreaza gradina, la mijlocul primaverii, atunci cand solul este incalzit suficient pentru ca radacina sa creasca asa cum trebuie.

Daca vreti sa aveti o gradina eleganta, moderna si sa iesiti din tiparele clasice atunci trebuie sa folositi mulcii albastri de calitate premium care nu doar o va infrumuseta dar va aduce foarte multe beneficii plantelor, dupa cum am mentionat si in randurile anterioare.

You may also like

No Comment

Comments are closed.